15 Δεκ 2011

Juicy Grill- The best burger in town


Το καλύτερο burger της πόλης βρίσκεται στον Χολαργό, στο Juicy Grill, που έκανε δυναμική είσοδο πριν μια εβδομάδα!
Ζουμερός, νόστιμος και άψογα ψημένος κιμάς σε ψωμάκι bagel, που είναι ότι πρέπει (στο Juicy Grill τα δοκίμασα πρώτη φορά). Ακόμα, burger με ψητό φιλέτο κοτόπουλο ή κοτοπουλένιο κιμά και μαύρο ψωμάκι bagel για μια υποψία ελαφριάς διατροφής.
Και όχι μόνο, τα ψητά είναι κι αυτά πολύ καλές επιλογές, t-bone, σουβλάκι κοτόπουλο, φιλέτο μοσχαρίσιο, μπριζόλα χοιρινή..Όλα τα κυρίως πιάτα σε βάζουν σε πειρασμό και συνοδεύονται από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες ή πατάτα ψητή με βούτυρο.
Αλλά και τα ορεκτικά και οι σαλάτες είναι εξίσου ικανοποιητικά. Από τη μία ψητά λαχανικά, ψητό λουκάνικο με χαλούμι, ψητή πατάτα με μπέικον και τυρί και από την άλλη top επιλογές (για μένα) η Juicy's με ψητό μοσχάρι και η Caesars με ψητό κοτόπουλο.
Και εκεί που λες πως έφαγες αρκετά και θα σταματήσεις, έρχονται τα γλυκά, σπιτική μηλόπιτα και διπλό κέικ σοκολάτας και toni martin λιχουδιές!
Ο χώρος που στεγάζει το Juicy Grill είναι όμορφα και μοντέρνα διακοσμημένος με το ξύλο να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, δεν έχει πολλά τραπέζια, αλλά ακόμη και αν δεν βρεις να καθίσεις ή αν προτιμάς να απολαύσεις τη ψητή επιλογή σου στο σπίτι, το Take-Out είναι η καλύτερη λύση. Πως λειτουργεί; Παίρνεις τηλέφωνο και δίνεις την παραγγελία σου ή περνάς και παραγγέλνεις πριν τη βόλτα σου στο εμπορικό κέντρο του Χολαργού που είναι δίπλα και σε λίγο η παραγγελία σου είναι έτοιμη!Το τηλέφωνο του Juicy Grill είναι το 215 52 03 201
Οι τιμές είναι καλές, τα ορεκτικά γύρω στα 4€, οι σαλάτες ξεκινούν από 3.5€ και οι πολύ σπέσιαλ φτάνουν γύρω στα 8€, τα πιο πολλά κυρίως πιάτα κοστίζουν κάτω από 10€ ενώ τα γλυκάκια 3,5€.
Δοκιμάστε το και πείτε μου τη γνώμη σας!!
Hot Fact, την τελευταία φορά που πήγα στο Juicy Grill, έτρωγε εκεί η γνωστή από το "Chef στον αέρα" Ελένη Ψυχούλη :-).


Juicy Grill
Κεραμεικού 2, Χολαργός
215 52 03 201

by N.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου