6 Ιουλ 2011

Για πάντα.....

Την Άννα Ανδριανού την γνωρίζουμε όλοι (αν όχι ονομαστικά, σίγουρα φατσικά) μιας και έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, "Επιθυμίες", "Επαφή" και πολλά ακόμα.
Το 2010 η κυρία Ανδριανού αποφάσισε να μας δείξει και το ταλέντο της στην συγγραφή βιβλίου με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει ένα μυθιστόρημα που συγκαταλέγεται άφοβα στη λίστα των καλύτερων δραματικών βιβλίων που έχει να αναδείξει η ελληνική λογοτεχνία. Όσοι γνωρίζουν βέβαια την πορεία της στο χώρο της 7ης τέχνης θα πουν ότι ήταν αυτονόητο. Ο τίτλος του βιβλίου είναι σίγουρα "πιασιάρικος" αφού κάνει τον αναγνώστη να αναρωτιέται τι μπορεί να σημαίνει αυτό το "για πάντα".
Η υπόθεση αφορά ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει αποξενωθεί με το πέρασμα του χρόνου και το πως  έρχονται τα πράγματα που τους ξαναφέρνουν κοντά, χτίζοντας τη σχέση τους πάνω σε ...... ψέμματα;;;; Δεν θα σας πω άλλα όμως, σας αφήνω να διαλευκάνετε το μυστήριο μόνοι σας. Α!! και μια τελευταία συμβουλή. Σας συνιστώ καθώς διαβάζετε αυτό το βιβλίο να έχετε μαζί σας ένα κουτί χαρτομάντιλα καλού κακού.
Καλή ανάγνωση!! Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.
Μια "γεύση" θα πάρετε εδώ :
εκδόσεις Λιβάνη - Για πάντα

                                                                                                             by I.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου