16 Ιουλ 2011

Compact Disc Club "Yachting"

Αν και αργήσαμε λιγάκι να ασχοληθούμε με τον μουσικό τομέα, η έναρξη γίνεται με κάτι αρκετά καλό που είναι και της εποχής. Αναφέρομαι στην συλλογή του Compact Disc Club "Yachting" που περιλαμβάνει 4 cd με ταξιδιάρικα τραγούδια, προσεκτικά διαλεγμένα για να χαρίζουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Βάλτε το cd να παίζει, κλείστε τα μάτια, φανταστείτε ότι βρίσκεστε πάνω σ’ ένα yacht που σκίζει τα κύματα και ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της μουσικής. Πιστεύω ότι η συλλογή αυτή δεν πρέπει να λείπει από τη δισκοθήκη του σπιτιού σας ή του υπολογιστή σας. 


                                                                                                                                           by I.

2 σχόλια:

  1. Kalo arthro alla den me katatopise...Compact disc club??sorry alla h compact disc den exei tpt idiatero na epideiksei ta telftaia xronia sto xwro ths mousikhs...tin syllogh tin gnwrizw kai akolouthei ta klassika idia vimata....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμμμμ.... βασικά νομίζω ότι εδώ κολλάει αυτό που λένε ''γούστα είναι αυτά'', σίγουρα οι απόψεις διίστανται. Θα χαρούμε να ακούσουμε κάποιο cd που έχεις εσύ να μας προτείνεις, εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός του blog. Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή