30 Σεπ 2011

1ο Φεστιβάλ Εθελοντικών Ομάδων

Ήρθε ο καιρός για το blog μας να δείξει τον κοινωνικό-ανθρωπιστικό του, χαρακτήρα (και απ' αυτό έχουμε, τι νομίζατε..???). Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν και ώρα 11:00 με 23:30, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί το Wonder festival. Είναι μια έκθεση εθελοντικών ομάδων, όπου θα υπάρχουν διαδραστικές συζητήσεις και θα αναλυθούν οι δράσεις των διαφόρων ομάδων και επίσης θα υπάρξουν και συναυλίες!! Οι στόχοι του φεστιβάλ είναι :
  • να γνωριστούν οι εθελοντικές ομάδες, να έρθουν σε επαφή, να ανταλλάξουν εμπειρίες, ιδέες, προβληματισμούς, να συνεργαστούν και να ενδυναμωθούν!!
  • να γνωρίσει ο κόσμος τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, να εμπνευστούν από τους ανθρώπους και τις δράσεις τους, να κινητοποιηθούν και να δράσουν!!
Πιστεύω ότι αυτό το φεστιβάλ είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς τους "απέξω" να δούμε κάποια πράγματα και γιατί όχι, να ενταχθούμε σε κάποια ομάδα για να κάνουμε (στο μέτρο του δυνατού πάντα), τη ζωή μας λίγο καλύτερη. Cu there...!!!

                                                                                                                          by I.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου