22 Σεπ 2011

Hey "Dandy" do you want some brandy?

Το "Dandy" είναι ένα από τα καινούρια bar-restaurant του Ψυχικού. Είναι μικρό και έχει στυλ. Είναι ένας  επιτυχημένος συνδυασμός vintage, ρετρό και urban διακόσμησης με εικαστικές πινελιές που κάνουν τη διαφορά.
Με ζεστή, ευχάριστη ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα κομψότητα είναι ένα από τα μαγαζιά που έχουν πραγματικά κάτι διαφορετικό και καινούριο να πουν.
Το φαγητό δεν το δοκιμάσαμε, μα κρίνοντας από όσους γύρω μας το δοκίμασαν φαίνεται να είναι νόστιμο, οι καφέδες συνοδεύονται με γλυκίσματα, το ποτό ή το κοκτέιλ με κριτσίνια, τυράκια και ξηρούς καρπούς (έχω αδυναμία στα συνοδευτικά, καθόλου δε μ αρέσει να μου φέρνουν καφέ χωρίς γλυκάκι).
Το "Dandy" είναι όντως ένας αριστοκρατικός κύριος, γνωρίστε τον!

Υ.ΓA dandy (also known as a beau or gallant) is a man who places particular importance upon physical appearance, refined language, and leisurely hobbies, pursued with the appearance of nonchalance in a cult of Self.Historically, especially in late 18th- and early 19th-centuryBritain, a dandy, who was self-made, often strove to imitate an aristocratic lifestyle despite coming from a middle-class background.

Σολωμού 2(BC Corner),Φάρος Ψυχικού
by N.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου