5 Οκτ 2011

Φοιτήτρια και στη μαγειρική!

Και τώρα σκεφτόμουν πως πρέπει να ξεκινήσουμε να μαγειρεύουμε εντός σπιτιού, αποφάσισα πως αφού τα χρήματα μειώνονται με αυξανόμενο ρυθμό πρέπει να το δούμε θετικά...η μαγειρική είναι δημιουργική ασχολία!
Μα μπορώ να μαγειρέψω χωρίς να ξέρω πως;Απλά να αφήσω τη φαντασία μου να λειτουργήσει;
Ίσως και να γίνεται, αλλά για αρχή λέω να συμβουλευτώ ένα μικρό χρηστικό βιβλίο μαγειρικής που μόλις ανακάλυψα! "Φοιτήτρια και στη μαγειρική" είναι ο τίτλος του και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μύρτος".
Σύντομες και εύκολες συνταγές για αρχαρίους της κουζίνας, φοιτητές, φοιτήτριες ή νέους που αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν από την πολυαγαπημένη κουζίνα της μαμάς.
Μην κολλάτε στον τίτλο, οι συνταγές δεν είναι μόνο για γυναίκες,άλλωστε οι καλύτεροι σεφ είναι άνδρες, κάπως ξεκίνησαν και αυτοί!
Γραμμένο από την Αντωνία Βερτζάγια Παπακωνσταντίνου.
by N.

1 σχόλιο:

  1. Συνταγες που θα σας λυσουν τα χερια και θα δωσουν στο τραπεζι σας ενα αλλο αερα. Απλα επιλεξτε απο τις πολλες συνταγες που θα βρειτε στην ιστοσελιδα μας και αρχιστε το ταξιδι στις γευσεις. Συνταγες ευκολες, περιπλοκες, συνταγες για γλυκα οπως μηλοπιτα, σοκολατοπιτα, γλυκα του κουταλιου, και γενικα για θεσπεσια ζαχαροπλαστικη που θα εντυπωσιασει.
    http://xs-recipes.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή