14 Ιαν 2012

I met a "Pink Elephant"


Η ινδική κουζίνα είναι ιδιαίτερη και μοναδική!Όσες φορές έχω δοκιμάσει ινδικές γεύσεις έχω σκεφτεί πόσο πολύ μου αρέσουν. Το ίδιο σκέφτηκα και στο "Pink Elephant" το καινούριο ινδικό εστιατόριο που άνοιξε τις πόρτες του στο Χαλάνδρι.
Οι ιδιοκτήτες είναι απίστευτα ευγενικοί και σε κάνουν να νοιώθεις πολύ άνετα σε ένα χώρο μικρό και ζεστό με μόλις τέσσερα τραπέζια. Για να βρεις τραπέζι πρέπει να έχεις κάνει κράτηση και μάλιστα αρκετά νωρίτερα στη μέρα μιας που η φήμη του εστιατορίου, όπως φαίνεται, έχει ήδη αρχίσει να απλώνεται.
Οι γεύσεις της "Royal Indian Cuisine" θα σας αρέσουν ακόμα και αν "φοβάστε" το πολύ καυτερό μιας που έχουν ελαφρώς προσαρμοστεί στα ελληνικά μέτρα. Δοκιμάσαμε chicken tikka masala (φιλετάκια κοτόπουλου σιγομαγειρευμένα στη χαρακτηριστική κόκκινη σάλτσα με γάλα καρύδας), rogan josh (φιλετάκια σιγομαγειρευμένα σε πικάντικη σάλτσα με φρέσκο βούτυρο και cashews), παραδοσιακά ινδικά πιτάκια naan και ρύζι μπασμάτι με σαφράν και ελαφρά μπαχαρικά.
Όλα ήταν εξαιρετικά γευστικά και μας έπεισαν να ξαναπάμε, μόνο η γεύση του ρυζιού δεν ήταν πολύ έντονη. Ταυτοχρόνως, οι τιμές ήταν αρκετά καλές.
Σας συμβουλεύω να γνωρίσετε τον ροζ ελέφαντα και να μου πείτε τη γνώμη σας.

Ο "Pink Elephant" έρχεται και σπίτι σας! (delivery)


Σωκράτους 4α, στο κέντρο του Χαλανδρίου.
Τηλ.: 210 6814600 & 6814603
by N.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου