25 Φεβ 2012

SE7EN..

7 θανάσιμα αμαρτήματα....
7 θάνατοι.....

Morgan Freeman, Kevin Spavey και Brad Pitt πρωταγωνιστές σε μια ταινία που άλλαξε εντελώς τα μέχρι πρότινος δεδομένα (του 1995 για να μην ξεχνιόμαστε) του ψυχολογικού θρίλερ... Συγκλονιστικές ερμηνείες και ένα σενάριο αλλιώτικο από τα συνηθισμένα μετέτρεψε το "Seven" σε μια ταινία σταθμό του αμερικανικού κινηματογράφου. Το story λοιπόν έχει ως εξής :
Μια σειρά αποτρόπαιων φόνων έχουν προκαλέσει σύγχυση στις αστυνομικές αρχές καθώς είναι αδύνατο να εντοπίσουν έστω και το παραμικρό στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον δολοφόνο. Ο αστυνόμος William Somerset (Morgan Freeman) αναλαμβάνει με το ζόρι την τελευταία του υπόθεση πριν να συνταξιοδοτηθεί. Βοηθός του ο νεαρός David Mills (Brad Pitt) ο οποίος θεωρεί αυτή την υπόθεση μια ευκαιρία να αναδειχθεί στους κόλπους της αστυνομίας. Μια κοινωνία βουτηγμένη στην αμαρτία. Ένας ευφυής δολοφόνος (Kevin Spacey) που στόχος του είναι πλήξει εκείνους των οποίων ο βίος εναντιώνεται σ’ αυτά που θεσπίζουν οι γραφές.. Ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο προκειμένου να αποτραπεί η επόμενη δολοφονία...

Το πιο αξιοσημείωτο σε αυτή την ταινία είναι η ερμηνεία του Kevin Spacey που αν και δεν τον βλέπουμε ποτέ να διαπράττει τα εγκλήματά του αποτέλεσε έναν κακό που στοίχειωσε το κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Η διεστραμμένη προσωπικότητά του σε συνδυασμό με την παγωμένη λογική και την εκνευριστική του ψυχραιμία κατάφερε ν’ αποτυπωθεί καθαρά στη μνήμη μας.

Δείτε αυτή την ταινία ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...!!!!

Πάρτε μια πρώτη γεύση εδώ : Se7en trailer

by I.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου