7 Νοε 2012

Λουκούμι Bar! Δοκιμάστε το!


Το "Λουκούμι Bar" είναι γλυκό σαν το όνομα του και το κέρασμα που σου προσφέρουν με τον καφέ.Βρίσκεται στην πλατεία Αβησσυνίας και η ταράτσα του σου φέρνει στο πιάτο την Ακρόπολη και το Μοναστηράκι.

From Λουκούμι Bar Fb Page


Ο χώρος είναι ψηλοτάβανος και καλόγουστα διακοσμημένος, πετυχαίνοντας να σε κάνει να νοιώσεις άνετα και ευχάριστα. Κάτι αναμενόμενο γνωρίζοντας έναν από τους ιδιοκτήτες, τον Γιώργο Λεμπέση και την πορεία του στον χώρο της τέχνης.

Αλλά το σημαντικότερο είναι πως το "Λουκούμι Bar" είναι ένας ζωντανός χώρος στον οποίο συμβαίνουν συνεχώς πράγματα και οργανώνονται εκδηλώσεις!

Το μάθαμε με τον καλύτερο τρόπο, την Κυριακή που το επισκεφθήκαμε για καφεδάκι και ξαφνιαστήκαμε όταν μας ενημέρωσαν πως στις 8 ξεκινούσε συναυλία στον κλειστό χώρο του Λουκουμιού!Μείναμε λοιπόν για το live και ταξιδέψαμε με rock ήχους και γνωστές-κλασικές πια μελωδίες.

Κατεβείτε λοιπόν στο κέντρο, στην καρδιά της πόλης μας και διασκεδάστε στο "Λουκούμι Bar".


Λουκούμι Bar
Πλατεία Αβησσυνίας 3
Μοναστηράκι
by N.


1 σχόλιο:

  1. Πάλι μάς εκπλήσσεις ευχάριστα,με φρέσκες προτάσεις!!είναι ο,τι χρειαζόμαστε..καλός καφές,όμορφο περιβάλλον,μοναδική θέα.Μπράβο Νάγια μάς απέδειξες -πάλι- ότι μπορούμε να περνάμε όμορφα χωρίς να ξοδεύουμε (απο αυτά που δεν έχομε)πολλα χρήματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή