28 Απρ 2013

Τα Σερμπέτια στου Ψυρρή


Θα μπορούσα να πω πως τα Σερμπέτια είναι ο ιερός τόπος του γλυκατζή. Πρόκειται για ένα μικρό μαγαζί στην πλατεία του Ψυρρή, με τραπεζάκια έξω και σχεδόν πάνω στο δρόμο. Η  οδός Αισχύλου όπου θα το συναντήσεις είναι πολυσύχναστη, και η ατμόσφαιρα φιλική, ειδικά τις βραδυνές ώρες.

Τα Σερμπέτια έχουν σχεδόν πάντα κόσμο και όχι άδικα, αφού η ποικιλία στο μενού είναι εντυπωσιακή. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην ζουμερή φραουλόπιτα, την σοκολατόπιτα, την μπισκοτόπιτα και την αγαπημένη σερμπετόπιτα, που είναι και η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Οι επιλογές ατελείωτες, ενώ ανάλογα με την εποχή το μενού αλλάζει, με φραουλόπιτα την άνοιξη και ροδακινόπιτα το καλοκαίρι. Και για να απογειωθεί η ατασθαλία  συνοδέψτε το γλυκάκι σας με μία γενναιόδωρη μπάλα παγωτό καιμάκι. Αν είστε παρέα, επιλέξτε την ποικιλία των δύο, τριών ή τεσσέρων ατόμων και προετοιμαστείτε για  μεγάλη σοκολατομάχη!

Οι τιμές  του καφέ είναι λογικές, όπως και οι τιμές των γλυκών, αν λάβει κανείς υπόψιν τις μεγάλες μερίδες που προσφέρονται. Οι κοπέλες του service εξαιρετικά εξυπηρετικές, και πάντα έτοιμες να βοηθήσουν.

Αν θες λοιπόν να γλυκάνεις κάποιον, πήγαινέ τον στα Σερμπέτια! Έπειτα από την καταπληκτική σοκολατόπιτα, δεν θα μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα!

Τα Σερμπέτια
Αισχύλου 3 στην πλατεία Ψυρρή
210 3245862 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου