1 Απρ 2013

Dos Hermanos Κηφισιά

Τετάρτη βράδυ και με όλη την καλή μας διάθεση είπαμε να δοκιμάσουμε την κουζίνα του Dos Hermanos στην Κηφισιά. Βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο στην Κηφισιά (Κυριαζή 24) εδώ και αρκετά χρόνια και μην έχοντας ποτέ πάει θεωρήσαμε πως ήρθε η στιγμή, άλλωστε η μεξικάνικη κουζίνα είναι από τις αγαπημένες μας.

Φτάνουμε λοιπόν στο μαγαζί και το βρίσκουμε απολύτως άδειο, ναι άδειο, αλλά δεν πτοηθήκαμε καθίσαμε ελπίζοντας να γεμίσει ο χώρος αργότερα.

Photo from the web
Όμως δεν γέμισε και μείναμε μόνοι με τον μπάρμαν-σερβιτόρο ο οποίος μας έκρυβε εκπλήξεις. Λίγο μετά το ζεσταμένο ορεκτικό άρχισε να μιλάει, όχι μόνος του, ούτε με εμάς, αλλά με κάποιον στην άλλη άκρη της γραμμής του τηλεφώνου. Το ύφος έντονο και η ένταση αυξανόμενη, με εμάς δίπλα να προσπαθούμε να φάμε ήσυχα ήσυχα τα μπαγιάτικα πιάτα και να συζητήσουμε για τη μέρα μας. Όμως όχι, ο φίλος μπάρμαν-σερβιτόρος είχε άλλη γνώμη και συνέχιζε να μαλώνει με το συνομιλητή του βρίζοντας χωρίς ίχνος ευγένειας για τους μοναδικούς πελάτες του Dos Hermanos το βράδυ αυτό.

Αλλά ας μην τον αδικώ, εμάς δεν μας έβρισε, αντιθέτως όταν ερχόταν στο τραπέζι μας ήταν αρκετά ευγενικός (ας πούμε) αν και το γεγονός ότι άλλαζε τη φωνή του μας έκανε να νοιώσουμε κάπως άβολα...

Δεν ξέρω τι με ενόχλησε πιο πολύ, το μπαγιάτικο φαγητό (κρίνοντας από γεύση, μυρωδιά και εικόνα), το άδειο εστιατόριο (μάλλον αρκετοί έχουν ζήσει αντίστοιχα σκηνικά) ή η αρκετά φοβιστική συμπεριφορά του μπάρμαν-σερβιτόρου!

Αν θέλετε να ζήσετε μια περιπέτεια δοκιμάστε να πάτε στο Dos Hermanos στην Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου