9 Ιαν 2013

Boogie Bar - Χολαργός

Για δυνατές βραδυές (και όχι μόνο) στο Χολαργό, ναι στο Χολαργό, δίπλα στην ομώνυμη στάση του μετρό, άνοιξε την πρώτη ημέρα του χρόνου το Boogie Bar!

Το Boogie Bar είναι μια καλή πρόταση για το βράδυ σας, σε τόνους του γκρι και του κόκκινου με ζεστό (!) εξωτερικό χώρο και τραπέζια-μπάρες στο εσωτερικό, με φιλικότατο προσωπικό και ενδιαφέροντες προτάσεις για κοκτέιλ (από 8 έως 12 ευρώ).

Το Boogie Bar είναι μια καλή πρόταση και για το πρωινό σας, αν έχετε χρόνο για καφεδάκι ή θέλετε να "τσιμπήσετε" κάτι συζητώντας με την παρέα σας.

Photo from the web

Για ακόμα μία φορά, η νέα αυτή άφιξη εκτός κέντρου της πόλης φαίνεται έτοιμη να κερδίσει τον άλλωτε κόσμο του κέντρου, που τώρα έχει αραιώσει τις επισκέψεις του στα γνωστά κεντρικά στέκια. Είναι λογικό, γιατί το Boogie Bar δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, θέλει και μπορεί να σε κάνει να περάσεις καλά, με μουσικές επιλογές πέρα από το mainstream και ατμόσφαιρα φιλική και χαλαρή.

Υ.Γ θα ήταν παράληψη να μην αναφέρω το κοκτέιλ Eastern Remedy (με βάση το gin) που κλέβει τα βλέματα μιας που συνοδεύεται από μαλλί της γριάς!


Μεσογείων 236 Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου