28 Ιουν 2014

Stemfyla Χολαργός

Stemfyla, μια ξεχωριστή νέα είσοδος στον Χολαργό, που διαφοροποιείται χάρη στην επιλογή των ιδιοκτητών να χρησιμοποιούν μόνο ελληνικά προϊόντα στην κουζίνα και στο μπαρ του μαγαζιού!


Στέμφυλα είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή του τσίπουρου. Στο Stemfyla, το τσίπουρο αλλά και τα υπόλοιπα ποτά, όπως μπύρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες, ντόπιο κρασί, μαστίχα Χίου, σερβίρονται τόσο με τη συνοδεία νόστιμων μεζέδων,  όσο και σαν συστατικό δροσερών κοκτέιλ.

Αν τώρα πεινάσετε, στον κατάλογο θα βρείτε νόστιμες και οικονομικές επιλογές, όπως ψητά λαχανικά, κεφτέδες, ποικιλίες αλλαντικών ή τυριών, μεσογειακό ριζότο και αρκετά ακόμη πιάτα.

Αν πάλι επιλέξετε το Stemfyla για τις πρωινές και απογευματινές σας βόλτες, θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε φρέσκια λεμονάδα, εκλεκτά ροφήματα από βότανα και φυσικά καφέ!

Το Stemfyla κρύβει και μια έκπληξη, που θα "αποκαλυφθεί" την Πέμπτη 10 Ιουλίου, την μέρα των εγκαινίων του μαγαζιού! Έναν όμορφο και δροσερό κήπο στο πίσω μέρος του μαγαζιού που είναι ό,τι πρέπει για όμορφες καλοκαιρινές στιγμές!

Φανερωμένης 8, Χολαργός
9:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το βράδυ (η κουζίνα είναι ανοιχτή από τη 1 το μεσημέρι)
τ. 216 90 01 085

LIKE US ;-)  Our Facebook Page --> https://www.facebook.com/allaroundblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου