22 Αυγ 2014

Matsuhisa Athens Restaurant

source: Matsuhisa's flickr
Πήγαμε στο εστιατόριο Matsuhisa στον Αστέρα Βουλιαγμένης και κάθε προσδοκία μας για την τοποθεσία και την ποιότητα (& νοστιμιά των πιάτων) ικανοποιήθηκε!

Το εστιατόριο Matsuhisa στον Αστέρα Βουλιαγμένης είναι το σπίτι της κουζίνας Nobu στην Ελλάδα. Τα εκλεκτά πιάτα του εστιατορίου αποτελούν ένα συνδυασμό Ιαπωνικής και fusion κουζίνας, γεύσεις διαφορετικές και ιδιαίτερες που μας άρεσαν πολύ.

Η τοποθεσία του, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, μακρυά από τον θόρυβο της πόλης, δίπλα στη θάλασσα είναι ειδυλλιακή. Ο χώρος μοντέρνος και λιτός, χωρίς περιττές πολυτέλειες.
King Crab tempura with Amazu Ponzu

Τα πιάτα που δοκιμάσαμε και κυρίως το ορεκτικό, η σαλάτα και το γλυκό, για καλή μας τύχη, μιας που δεν έχουμε γνώση της κουζίνας Nobu, ήταν εξαιρετικά.

Ξεκινήσαμε με το Soft Shell Crab Haroumaki, ένα πιάτο δροσερό και νόστιμο. Συνεχίσαμε με τη σαλάτα Sashimi Salad with Matsuhisa Dressing, το καλύτερο με τη σαλάτα ήταν η γεμάτη αρώματα γεύση του ψαριού.

Έπειτα, ήρθαν τα κυρίως πιάτα, King Crab tempura with Amazu Ponzu και Rock shrimp tempura with creamy spicy or butter Ponzu. Από τα δύο αυτά πιάτα, τις εντυπώσεις κέρδισε το καβούρι (King Crab tempura with Amazu Ponzu) που συνοδεύονταν από μια σάλτσα με καρπούζι.

Μετά από το γευστικό αυτό ταξίδι, ολοκληρώσαμε τη βραδυά με ένα γλυκάκι :). Το Miso Caramel Flam ήταν υπέροχο! Ο συνδυασμός της μπανάνας με την καραμέλα και η υφή του γλυκού αποτέλεσαν το ιδανικό κλείσιμο του δείπνου μας!

Miso Caramel Flam
Σας προτείνω να επισκεφθείτε το εστιατόριο Matsuhisa στον Αστέρα Βουλιαγμένης, προτιμήστε τους καλοκαιρινούς μήνες και επιλέξτε να πάτε λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα ώστε να απολαύσετε τα υπέροχα ροζ-μωβ χρώματα.

Βέβαια, να είστε προετοιμασμένοι, το εστιατόριο Matsuhisa στον Αστέρα Βουλιαγμένης, είναι ένα εκλεκτό εστιατόριο και οι τιμές, όπως μπορείτε να δείτε και στο website του εστιατορίου είναι υψηλές.

Astir Palace Resort, 40 Apollonos street
166 71
Vouliagmeni · Athens  · Greece
Phone: (+30)210-8960510 ·
Fax: (+30)210-8962520 ·
Email: contact@matsuhisaathens.com

LIKE US ;-)  Our Facebook Page --> https://www.facebook.com/allaroundblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου